L-Tryptofaan – Lifestyle CAPS (40 capsules)

L-Tryptofaan – Lifestyle CAPS (40 capsules)

18.50

Leid jij een hectische, soms zelfs chaotische levensstijl? Dan kan L-Tryptofaan als onderdeel van je bedtijdroutine een gamechanger zijn! L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat niet zelf door het lichaam aangemaakt kan worden. L-Tryptofaan vinden we terug in onder andere melk, vlees, vis, bananen, chocolade, haver en pinda’s. Het heeft een positief effect op de gemoedstoestand, seksuele activiteit, zelfvertrouwen en spierontwikkeling. Een tekort aan tryptofaan kan leiden tot depressie, vermoeidheid, slapeloosheid en nervositeit.

Op voorraad

Voordelen van SoftMedicine.nl
De beste kwaliteit geselecteerd
Gratis verzending boven € 40
✓ 14 dagen bedenktijd
Snelle klantenservice

Gegarandeerd veilig bestellen

Beschrijving

Leid jij een hectische, soms zelfs chaotische levensstijl? Dan kan L-Tryptofaan als onderdeel van je bedtijdroutine een gamechanger zijn!

L-Tryptofaan is een essentieel aminozuur dat niet zelf door het lichaam aangemaakt kan worden. L-Tryptofaan vinden we terug in onder andere melk, vlees, vis, bananen, chocolade, haver en pinda’s.

Het heeft een positief effect op de gemoedstoestand, seksuele activiteit, zelfvertrouwen en spierontwikkeling. Een tekort aan tryptofaan kan leiden tot depressie, vermoeidheid, slapeloosheid en nervositeit.

L-Tryptofaan draagt bij aan de natuurlijke aanmaak van serotonine. Serotonine is de voorloper van het hormoon melatonine dat invloed uitoefent op ons dag-en nachtritme.

Tryptofaan is niet rijkelijk vertegenwoordigd in het dagelijks voedsel, daarom kan het raadzaam zijn om extra L-Tryptofaan te nemen. Het essentiële aminozuur is een game changer!

Voordelen

  • Positief effect op de gemoedstoestand, seksuele activiteit, zelfvertrouwen en spierontwikkeling.
  • Draagt bij aan de natuurlijke aanmaak van serotonine
  • Essentieel aminozuur dat niet natuurlijk wordt aangemaakt door het lichaam

Ingrediënten

Ingrediënten per capsule
L-tryptofaan                                      350 mg
Vitamine                                             B6 HCI
Magnesium aspartaat 22%          20 mg
Magnesiumstearaat                      6 mg

Gebruik

Alleen te gebruiken door personen boven de 18 jaar als aanvulling op de voeding. Maximaal 2 tot 4 capsules per 24 uur innemen met water. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Extra informatie

Inhoud

40 caps

Voedingssupplementen

L-tryptofaan