Over Softmedicine

Bij Softmedicine geloven we er heilig in dat de natuur enorm veel te bieden heeft om de gezondheid van de mens te waarborgen. Wij staan voor het natuurlijke medicijn zonder claims op basis van duizenden jaren ervaring uit de natuur.

Softmedicine – producten bewust gekozen

Bij Softmedicine kiezen we onze producten bewust. Opvallend is de diversiteit van de producten, ook dit is een bewuste keuze. Met ons uitgebreide productassortiment, zijn we bereikbaar voor meerdere doelgroepen, op deze manier zijn we in staat om een grotere positieve invloed uit te oefenen op de maatschappij. Zo bieden wij CBD-producten (zie; wat is CBD?) voedingssupplementen (zie; voedingssupplementen) en plantaardige eiwitten (zie; plantaardige eiwitten) aan.

Met onze unieke natuurlijke producten zijn wij hard op weg om duizenden mensen te ondersteunen in hun gezondheid. Onder andere middels een gezonde aanvulling op een voedingspatroon en door mensen te triggeren. Te triggeren om er eens bij stil te staan hoe bewust je nu écht bezig bent met je eigen gezondheid.

Softmedicine – Het beste uit de natuur

Door de snelheid van ontwikkelingen wereldwijd, wordt er vaak vergeten wat moeder natuur nu eigenlijk te bieden heeft! Zo zie je dat de ‘Vegan’ industrie aan het groeien is. En dat is niet voor niets. Ook wij willen onze klanten voorzien van de nieuwste en de beste producten die er zijn. Op deze manier dragen wij ons steentje bij.

Door onze focus en werkwijze, helpen wij de mens een handje om weer terug te gaan naar het gebruik van natuurlijke producten. Bij SoftMedicine heb je de mogelijkheid om eerlijke producten te kopen ‘puur natuur’.

Kijk snel in ons assortiment naar onze natuurlijke supplementen om  jouw welzijn te ondersteunen!

Disclaimer
De informatie op deze site kan niet als medisch advies worden beschouwd. Doe voor medisch advies navraag bij een (huis)arts. Deze site heeft uitsluitend voedingssupplementen.

De waardering van www.softmedicine.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 6 reviews.